Naše stránka Vám nabízí unikátní archiv více jak 300 video receptů.
Hledejte podle slova (např. hovězí, název receptu, předkrm, špagety) v červeném vyhledávácím boxu nahoře nebo podle kategorie z nabídky a okamžitě máte k dispozici všechny recepty na hledané téma, které jsme pro Vás s Emanuelem v minulosti vařili. Přejeme Vám při vaření hodně zábavy a dobrou chuť.

Seznam všech receptů

Abbacchio al forno con aglio e limone (Pečené jehněčí na citronu a česneku)
Acciughe al prezzemolo (Ančovičky s petrželkou)
Aglio olio e peperoncino (Špagety s česnekem a feferonkou)
Agnello, cace e ove (Jehněčí se sýrem a vejci)
Al sugo di salsiccia (Pasta s klobáskou salsiccia)
Amuse Bouche Al Porto (Blanžírovaný pstruh)
Ananas flambé (Flambovaný ananas)
Arancini alla siciliana (Plněné rýžové koule ze Sicílie)
Arista al latte (Vepřové v mléce)
Arista di maiale al forno (Pečené vepřové v troubě)
Arrosto di maiale alle erbe (Pečené vepřové na bylinkách)
Asparagi Con Salsa Olandese (Chřest s holandskou omáčkou)
Asparagi Gratinati (Gratinovaný chřest)
Astice in salsa alle erbe (Humr na bylinkách)
Babá (Sladká Babá)
Bagna cauda (Teplá lázeň)
Banana fritta (Smažený banán)
Barbajada (Čokoládovo-kávová pěna)
Besciamella (Bešamel)
Bocconcini di pollo e chips di patate (Kuřecí prsa v cornflakes s chipsy)
Bombardino (Drink Bombardino)
Börsó fözelek / fasírt (Hrachová omáčka s fašírkami)
Brasato al Barolo (Hovězí na víně Barolo)
Bressaola con ricotta (Bressaola s ricottou)
Bruschetta (Topinka)
Bucatini all’ amatriciana (Makarony amatriciana)
Buccia di arrancia candita (Kandovaná pomerančová kůra)
Caipirinha (koktejl Caipirinha)
Calamari e polenta (Kalamáry s polentou)
Calimero (Drink Calimero)
Canederli alla tirolese (Polévka s tyrolskými knedlíčky)
Canederli Con Insalata Di Crauti (Špekové knedlíky se zelím)
Cannelloni con ricotta e spinaci (Cannelloni se špenátem)
Cantuccini (Sušenky Cantuccini)
Capesante (Mušle svatého Jakuba)
Capesante e cozze gratinate (Gratinované mušle)
Cappon Magro (Cappon Magro)
Cappone ripieno
Carabaccia (Cibulačka)
Carbonara (Špagety Carbonara)
Carciofi Alla Giudia (Artyčoky po židovsku)
Carpa con pesto di rucola, Cavolo cappuccio in salsa agra (Kapr s rukolovým pestem, Zelí s kyselou omáčkou)
Carpa con verdure (Kapr se zeleninou)
Carpa Fritta (Fritovaný kapr)
Carpaccio di branzino (Carpaccio z mořského vlka)
Carpaccio Di Carciofi (Salát s artyčoky)
Carré di agnello in crosta aromatica (Jehněčí hřbet ve voňané krustě)
Cassoeula (Vepřová směs s kapustou)
Castagnaccio (Kaštanový koláč)
Cavolini di Bruxelles al forno (Zapečená růžičková kapusta)
Cenci (Sladké konfety)
Cinghiale cotto nel latte (Kančí na mléce)
Cinghiale in Dolce Forte (Kančí v čokoládě)
Coda alla vaccinara (Hovězí oháňka)
Coniglio alle olive, Broccoli con acciughe (Králík na olivách, Brokolice s ančovičkami)
Coniglio porchettato (Králičí roláda s bylinkovou směsí)
Coppa Di Crema Di Mascarpone (Pohár s krémem mascarpone)
Coppa meringata (Pusinkový pohár)
Costoletta alla Valdostana (Telecí kotleta a la Valdostana)
Cozze alla marinara (Slávky po námořnicku)
Cozze di nonna Mara (Mušle babičky Mary)
Cozze Grigliate (Mušle z grilu)
Crema allo zafferano (Šafránový krém)
Crema di carota con crostini di taggiasche (Mrkvová polévka s bagetkou a olivovým patté)
Crema di zucca (Dýňový krém)
Crostata al limoncello (Citronový krémový dort)
Crostata alla frutta (Ovocný koláč)
Crostata alle fragole (Jahodový koláč)
Crostini di fegatini (Pěna z kuřecích jater s toasty)
Čevabi a pljeskavica (Čevabi a pljeskavica)
Daiquiri gril (Koktejl Daiquiri gril)
Dolce di mele alla valdostana (Sladká jablka Valdostana)
Dolce veloce (Rychlý dezert)
Domácí Limoncello (Domácí Limoncello)
Domácí těstoviny (Domácí těstoviny)
Fagiolini con pancetta e cipolle (Fazolky se slaninou a cibulkou)
Faraona (Perlička)
Faraona al forno (Pečená perlička)
Farfalle panna prosciutto (Motýlci se šunkou na smetaně)
Fegato grasso d’anatra (Kachní játra)
Fetuccine Al Panenero Con Speck E Gorgonzola (Fetucciny z tmavého pečiva se špekem a gorgonzolou)
Filetti di carpa con patate (Grilovaný kapr s bramborem)
Filetto di maiale marinato (Marinovaná vepřová panenka)
Filetto toscano con cavolo nero (Toskánský biftek s kapustou)
Focaccia (Italský chléb Focaccia)
Focaccia al formaggio (Slaná bábovka se sýrem)
Focaccia Caprese (Sendvič Caprese)
Focaccia di Recco (Focaccia di Recco)
Fragola al cocco (Kokosový koktejl)
Fragole con mascarpone (Jahody s mascarpone)
Frittele di mele (Fritovaná jablka)
Frittelle di riso (Rýžový desert)
Funghi fritti (Smažené houby na salátu)
Furtaia (Štěstí)
Fusilli con ragú di ricotta (Fusilli s ricottou)
Fusilli Lago di Garda (Fusilli z Lago di Garda)
Gamberi alla Holiday (Krevety a lá Holiday)
Gattó di patate (Bramborový koláč)
Gelato con Aceto Balsamico (Zmrzlina s balsamicem)
Gnocchi alla Andrea (Noky a la Andrea)
Gnocchi alla romana (Krupicové noky)
Gnocchi alla Vito (Černé gnocchi)
Gnocchi cozze e capari (Noky s mušlemi a kapary)
Gnocchi Parmiggiano Tartufo (Noky s parmazánem a letním lanýžem, specialita Amerigo)
Gnocchi Quattro Formaggi (Noky čtyř druhů sýrů)
Granita al Cinzano (Dřeň s Cinzanem)
Gratin di patate e zucchine (Brambory s cuketou)
Grilovaná makrela s gurguglione (Grilovaná makrela s gurguglione)
Gröstel (Telecí plátky s bramborem)
Hamburger di Manu (Hamburger podla Mana)
Hamburger Mc’Dario (Dariův Mac)
Hovězí ořech na grilu (Hovězí ořech na grilu)
Hummus, Babagannus (Turecký humus a babaganuš)
Churrasco rodizio (Maso z jehly)
Il ponce alla livornese (Káva z Livorna)
Insalata Caprese (Salát Caprese)
Insalata di granchio reale (Krabí koktejl)
Insalata di riso freddo (Studené rizoto)
Involtini di pesce spada (Rolovaný mečoun)
Italská čočka se salsicciou (Italská čočka se salsicciou)
Jeseter Al Porto (Filet z jesetera)
Kampaňská salsa (Kampaňská salsa)
Karniyarik, Bulgur Pilavi (Plněný lilek a bulgur pilav)
Katsudon (Vepřový řízek v omáčce s rýží)
Kleftiko (Jehněčí po zbojnicku)
Konfitovaný česnek (Konfitovaný česnek)
Kremsnita (Dezert Kremšnita)
Krupicová kaše s marmeládou z černého bezu (Krupicová kaše s marmeládou z černého bezu)
Kuře na estragonu s provensálským bramborem (Kuře na estragonu s provensálským bramborem)
Kuřecí prsa s glassé balsamico a grilovanou zeleninou (Kuřecí prsa s glassé balsamico a grilovanou zeleninou)
La Carbonata (Špíz Carbonata)
La Tiela (Zapékaná Tiela)
La torta di mastro Martino (Dort mistra Martina)
Lasagne alla Bolognese (Lasagne s boloňskou omáčkou)
Lepre in agrodolce (Zajíc na sladkokyselo)
Letní předkrm z hrášku a ricotty (Specialita Amerigo)
Lingue di gatto (Kočičí jazýčky)
Linguine gamberi e zucchine (Krevety s pastou)
Luccio al vino bianco (Štika na bílém víně)
Macedonia di fruta (Ovocný salát)
Maki-sushi s tuňákem (Japonská rolka s tuňákem)
Manzo bollito in salsa verde (Hovězí maso v zelené omáčce)
Margarita a Adelita (Koktejly Margarita, Adelita)
Marmelatta di cipolle di tropea (Džem z červených cibulek)
Mascarpone al limone (Citronový dort s Mascarpone)
Mela Al Forno (Pečené jablko)
Melanzane al cioccolato (Lilek s čokoládou)
Melanzane alla parmigiana (Lilek a la parmigiana)
Merluzzo con pomodoro e olive (Treska s rajčaty a olivami)
Millefoglie (Dezert Millefoglie)
Minestrone (Polévka Minestrone)
Minestrone estivo (Letní polévka Minestrone)
Miso Shiru (Japonská polévka Miso Shiru)
Moscardini alla Luciana (Chobotničky Luciana)
Mousse allo chardonnay (Pěna z chardonnay)
Mousse di mortadella y ricotta (Pěna z mortadelly a ricotty)
Mousse ghiacciata al cocco (Kokosový zmrzlý mousse)
Mozzarella in carrozza (Mozzarella v kočáru)
Ochucené oleje (ochucené oleje)
Olive all’ ascolana (Olivy z Ascoly)
Orata al cartoccio di mare (Pražma královská v alobalu)
Orata in crosta di sale (Pražma v solné krustě)
Orecchiette con brocoli (Pasta orecchiette s brokolicí)
Orzotto Alle Erbe (Kroupy s bylinkami)
Osso Buco (Telecí Osso Buco)
Palačinka a la Eli (Palačinka a la Eli)
Pan di zucca (Dýňový koláč)
Paneng kai (Kuřecí nudličky na Paneng curry pastě s kokosovým mlékem)
Panettoncini (Bábovky Panettoncini)
Panna cotta alla greca (Panna cotta na řecký způsob)
Panna cotta, Caramello Mou (Dezert Panna Cotta, Karamelový krém)
Panzanella (Salát Panzanella)
Panzerotti (Taštičky Panzerotti)
Papero alla melarancia (Kachna na pomerančích)
Pappa al pomodoro (Rajčatová polévka)
Parfait di nocciole (Parfet s ořechy)
Passatelli (Passatelli)
Pasta alla norma (Pasta podle normy)
Pasta con la tinca (Pasta s línem)
Pasta e ceci (Cizrnový krém s pastou)
Pasta e fagioli alla napoletana (Směs fazolí a pasty z Neapole)
Pasta orecchiette con patate, rucola e pomodorini (“Ouška” s bramborem, rukolou a rajčátky)
Patate alla birra (Brambory na pivu)
Patate alla carbonara (Brambory se slaninou)
Patate gratinate al latte (Zapečené brambory v mléce)
Paté di verdura (Zeleninová terina)
Penne all’ arrabiatta (Penne arrabiata)
Penne alla puttanesca (Penne a la “bordel”)
Penne faraglioni dell’ Enfola (Pasta z Enfoly)
Penne in barca (Penne na lodi)
Penne nela forma (Penne v sýru)
Peperonata alla Toscana (Papriky po toskánsku)
Peposo (Pepřové maso)
Pera glassata con pane alle mandorle (Glasovaná hruška s mandlovým knedlíčkem)
Perlička Di Ama (Perlička Di Ama)
Pesce persico alla mugnaia (Sladkovodní okoun v citronové omáčce)
Pesto (Pesto)
Piadina Cesenatico (Piadina z Cesenatica)
Piadina romagnola (Románská piadina)
Pizza Margherita / Napoletana (Pizza Margherita / Napoletana)
Polenta al gorgonzola (Polenta s gorgonzolou)
Polenta fritta al rosmarino (Fritovaná polenta s rozmarýnem)
Pollo dei mattonaia (Kuře po cihlářsku)
Pollo grigliato alle erbe (Grilované kuře s bylinkami)
Polpetine di carne (Pikantní masové kuličky)
Polpettone con pancetta, Patate alla sorrentina (Sekaná po italsku se slaninou, Brambory a lá sorrentina)
Polpettone di nonna Zaira (Sekaná babičky Zairy)
Pomodori con melanzane al funghetto (Plněná zapečená rajčata s lilkem)
Pomodori ripieni di salsa tonnata (Plněná rajčata)
Profitterol (Dezert Profitterol)
Prosciuto di parma con gelato di parmigiano (Parmská šunka s parmazánovou zmrzlinou)
Pulpo alla mamma (Chobotnice a la mamma)
Punjene lignje sa sirom i repovima od kozice (Plněné kalamáry sýrem a krevetami)
Punta ripiena di carne e verdure (Plněné telecí se zeleninou)
Ratatouille (Francouzské ratatouille)
Ravioli ricotta e spinaci (Ravioli s ricottou a špenátem)
Rigatoni con lo speck (Rigatoni se špekem)
Risi Bisi (Risi bisi)
Risotto al radicchio (Rizoto s čekankou)
Risotto all’ Amarone (Risotto s vínem Amarone)
Risotto alla Milanese (Šafránové rizoto)
Risotto con funghi (Rizoto s houbami)
Risotto del fattore (Risoto po farmářsku)
Risotto Gamberi E Asparagi (Rizoto s krevetami a chřestem)
Risotto Parmigiano (Rizoto s parmazánem)
Salsa di dragoncello (Omáčka s estragonem)
Saltimbocca alla romana (Saltimbocca po římsku)
Scalogni in agrodolce (Šalotky na sladkokyselo)
Scaloppina di pollo alla griglia (Tenké kuřecí plátky na grilu)
Scaloppini di manzo alla pizzaiolla (Hovězí plátky podle pizzaře)
Scaloppini di vitello con funghi (Telecí plátky s houbami)
Sekerpare (Koláčky Sekerpare)
Semifreddo (Dezert Semifreddo)
Sgombro al forno (Zapečená makrela)
Schiaccia Briaca (Opilý Koláč)
Schiacciunta (Koláč Schiacciunta)
Sogliola alla mugnaia (Mořský jazyk po mlynářsku)
Sopes (Placičky Sopes)
Sorbetto al basilico (Sorbet z bazalky)
Sorbetto allo zenzero (Zázvorový sorbet)
Sorbetto di arancia rossa (Sorbet z krvavých pomerančů)
Sorbetto Sgroppino (Sorbet Sgroppino)
Soté di vongole (Srdcovky)
Soté z hříbků (Soté z hříbků)
Spaghetti alla crema d’ aglio con pomodorini al forno (Špagety s česnekovým krémem a zapečenými rajčaty)
Spaghetti alla paesana (Špagety po vesnicku)
Spaghetti alla pescatora (Špagety po rybářsku)
Spaghetti Cesenatico (Špagety Cesenatico)
Spaghetti con Luccioperca (Špagety s candátem)
Spaghetti con pomodori secchi, caperi e olive (Špagety se sušenými rajčaty, kapary a olivami)
Spaghetti Viva Italia (Špagety Viva Italia)
Spalla d’agnello farcita alla Toscana (Plněná jehněčí kýta po toskánsku)
Speciality La Rucola (Krevety La Rucola a Marinovaný losos)
Spiedino alla Manu (Špíz a la Manu)
Spiedino del Adriatico (Jadranský špíz)
Sportella (Velikonoční Sportella)
Stinco di vitello porchettato (Telecí lýtko s bylinkami)
Stracotto Ai Carciofi (Dušené hovězí s artyčoky)
Stracotto alla fiorentina (Dušené hovězí po florentinsku)
Struffoli (Sladké Nočky)
Sufle alla cioccolata (Čokoládové suflé)
Sugo Bolognese (Boloňská omáčka podle mojí babičky)
Sugo pomodoro (Omáčka z rajčat)
Susci all’ italiana (Sushi po italsku)
Svíčková po italsku, Knedlík po italsku (Svíčková po italsku, Knedlík po italsku)
Szertés pörkolt / nokedlival (Vepřový perkelt s nokedly)
Šneci po staročesku s křenem a jablky (Šneci po staročesku s křenem a jablky)
Tagliata con rucola e grana (Steak s rukolou a sýrem)
Tagliatelle alla cardinale (Tagliatelle a la kardinál)
Tagliatelle con speck, verza e scamorza affumicata (Tagliatelle se špekem, kapustou a uzenou mozzarellou)
Tagliatelle Palamito (Tagliatelle s tuňákem palamita)
Tagliolini ai fegatini (Tagliolini s kuřecími játry)
Tartara di carne (Italský tatarák)
Tartara di tonno (Tatarák z tuňáka)
Tarte tatin (Jablečný koláč s příchutí fíků)
Tartufi di ricotta, cioccolato bianco e cocco (Lanýžové pralinky z ricotty, bílé čokolády a kokosu)
Terrina di cioccolato bianco con noci (Terinka z bílé čokolády a vlašských ořechů)
Testaroli Al Pesto (Testaroli s pestem)
Testina di vitello con pure di patate alle erbe (Telecí líčka s bramborovým pyré a bylinkami)
Tiramisú (Dezert Tiramisú)
Torroncini Morbidi (Turecký Med Po Italsku)
Torta alla gianduja (Nugátový dort)
Torta caprese (Dort caprese)
Torta di carote e mandorle (Mrkvový dort s mandlemi)
Torta di pesche e ribes (Dort s broskví a rybízem)
Torta di ricotta (Dort z ricotty)
Torta sbrisolona (Drobenkový dort)
Torta tenerina (Měkkoučký dort)
Tortellini dell' Amore (Uzly lásky)
Toskánský jablečný koláč (Toskánský jablečný koláč)
Totopos con guacamole (Tortilové chipsy s quacamole)
Trippa alla Fiorentina (Dršťky po florentinsku)
Tris di bruschette (Tři bruschetty)
Tris di scampi (Langustiny na tři způsoby)
Trota all Piemontese (Pstruh z Piemonte)
Trota grigliata alle erbe (Grilovaný pstruh s bylinkami)
Trota salmonata alle erbe (Lososový pstruh s bylinkami)
Tzatziky (řecká omáčka Tzatziky)
Večerní salát (Večerní salát)
Vepřová krkovice na rožni s kmínem, kapustou a bramborem (Vepřová krkovice na rožni s kmínem, kapustou a bramborem)
Vitello tonnato (Tuňákové telecí)
Yam wunsen (Salát ze skleněných nudlí s mořskými plody)
Yogurt rico (Bohatý jogurt)
Zabaglione (Žloutková pěna)
Zadělávané bedly s pancettou (Zadělávané bedly s pancettou)
Zuppa all' Ortolana (Polévka ze záhonku)
Zuppa di cipolle alla contadina (Sedlácká cibulová polévka)
Zuppa di crauti (Zelná polévka)
Zuppa di farro (Polévka z ječmene)
Zuppa di orzo (Kroupová polévka)
Zuppetina La Pineta (Polévka z La Pinety)