Fusilli Lago di Garda (Fusilli z Lago di Garda)

Ingredience

  • těstoviny fusilli
  • 2 stroužky česneku
  • bílá kulatá cuketa
  • rajčata v plechovce
  • sýr ricotta
  • šalvěj
  • rozmarýn
  • oregano
  • tymián
  • olej extra virgin Monini
  • sůl

Postup

Těstoviny uvaříme v osolené vodě do podoby “al dente”. 

V pánvi na oleji orstujeme stroužky česneku, přihodíme cuketu nakrájenou na kostičky a necháme změknout. Poté česnek vyjmeme, přidáme jednu naběračku rajčat z plechovky, vhodíme těstoviny a promícháme. Dochutíme solí a nasekanými bylinkami. Pánev stáhneme z ohně a do pasty vmícháme ricottu. 

Při servírování zakápneme olivovým olejem a dozdobíme bylinkami.