Emanuele Ridi v Itálii
Epizody
TV pořady
Příběhy
Recepty
Galerie
Seznam
Obchod
Filtrovat výběr
Antipasti
Zuppe (polévky)
Pasta (těstoviny)
Carne (masa)
Pesce (ryby)
Přílohy
Insalata (saláty)
Rýže
Mořské plody
Nápoje
Dezerty
Insalata di riso freddo
(Studené rizoto)
Ingredience
4 porce
320 g rýže
3 vařená vejce
200 g pražské šunky
1 plechovka tuňáku
hrst černých oliv
naložené artyčoky
pár lístků bazalky
citronová šťáva
olej extra virgin
sůl
Postup
15 min
Uvaříme rýži a necháme ji vychladnout. V míse smícháme nakrájenou šunku, olivy, artyčoky, tuňáka a vejce. Přidáme rýži, promícháme a zakápneme olivovým olejem. Salát dochutíme solí, citronovou šťávou a ozdobíme bazalkou.
Risotto Gamberi E Asparagi
Yam wunsen
Přidat mezi oblíbené
Kategorie:
Insalata (saláty)