Al sugo di salsiccia (Pasta s klobáskou salsiccia)
Ingredience 4 porce
- 320g čerstvé tagliatelle
- 4ks Salsiccia – Talián nebo Toulouská klobása
- 4 stroužky česneku
- snítka rozmarýnu
- hrst nasekané petrželové natě
- 1 dcl bílého vína
- 2 naběračky Sugo pomodor
Milujete voňavé uzeniny? Pusťte se do těstovin s rajčatovo–klobásovou omáčkou, ať víte, o co jste doposud přicházeli.
Postup20 min
Na pánev s olejem vhodíme celé stroužky česneku, jen chvíli opečeme, aby česnek pustil aroma a vyndáme. Do pánve přidáme klobásu zbavenou střívka a rozdrobenou na kousky. Po chvíli vhodíme rozmarýn, zalijeme vínem, promícháme a podlejeme omáčkou Sugo pomodor. Dochutíme solí.
Uvařené těstoviny smícháme na pánvi s klobáskou, ozdobíme petrželkou a rozmarýnem.