Al sugo di salsiccia (Pasta s klobáskou salsiccia)

Ingredience 4 porce

  • 320g čerstvé tagliatelle
  • 4ks Salsiccia – Talián nebo Toulouská klobása
  • 4 stroužky česneku
  • snítka rozmarýnu
  • hrst nasekané petrželové natě
  • 1 dcl bílého vína
  • 2 naběračky Sugo pomodor

Milujete voňavé uzeniny? Pusťte se do těstovin s rajčatovo–klobásovou omáčkou, ať víte, o co jste doposud přicházeli.

Postup20 min



Na pánev s olejem vhodíme celé stroužky česneku, jen chvíli opečeme, aby česnek pustil aroma a vyndáme. Do pánve přidáme klobásu zbavenou střívka a rozdrobenou na kousky. Po chvíli vhodíme rozmarýn, zalijeme vínem, promícháme a podlejeme omáčkou Sugo pomodor. Dochutíme solí.
Uvařené těstoviny smícháme na pánvi s klobáskou, ozdobíme petrželkou a rozmarýnem.